Raiffeisen Bank a lansat Smart Mobile 2.0

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 01 decembrie 2013 543 afişări

Raiffeisen Bank a lansat o nouă versiune a aplicaţiei de mobile banking Raiffeisen Smart Mobile 2.0, atât în Apple Store, cât şi în Google Play.

Raiffeisen Bank a lansat Smart Mobile 2.0

Pentru dispozitivele Apple, aplicaţia este compatibilă cu iPhone, iPad şi iPod touch, necesită minim iOS 5.0 şi este optimizată pentru iPhone 5. Pentru tabletele cu Android, necesarul minim este Android 2.3.

"Am lansat în 2011 prima aplicaţie de mobile banking din piaţa românească şi în fiecare an am adus îmbunătăţiri atât de conţinut, prin creşterea numărului de operaţiuni disponibile, dar mai ales de simplificare a utilizării ei. În acest an aducem o aplicaţie noua, adaptată complet tabletelor cu sisteme de operare iOS sau Android" a spus Vladimir Kalinov, vicepreşedinte Divizia Retail, Raiffeisen Bank România.

Potrivit informaţiilor difuzate de bancă, Raiffeisen Bank are cei mai multi utilizatori de internet banking (660.000) şi cel mai mare număr de persoane fizice care folosesc Raiffeisen Online - 597.500.

Raiffeisen Bank, a şasea din România în funcţie de active, are în prezent aproximativ 2 milioane de clienţi persoane fizice, 100.000 IMM-uri şi 7.500 de companii. Banca are 526 de unităţi în toata ţara, o reţea de peste 1.100 de ATM-uri şi aproximativ 11.000 de EPOS-uri.

Raiffeisen Bank a primit în această săptămână premiul "Banca Anului" în România de la The Banker, revista specializată pentru domeniul bancar a ziarului Financial Times.

Grupul Raiffeisen Bank International (RBI) a primit pentru a treia oară consecutiv premiul "Cea mai buna bancă" din Europa Centrală şi de Est. În acelaşi timp, alte patru subsidiare ale grupului - din Belarus, Croaţia, Kosovo şi Serbia - au primit titlul de "Banca Anului" în ţările respective.

RBI este o subsidiară integral consolidată a Raiffeisen Zentralbank Osterreich AG (RZB). RZB deţine în mod indirect în jur de 78,5% din acţiuni, restul fiind tranzacţionate la bursa de la Viena. RZB este instituţia centrală a grupului bancar austriac Raiffeisen, cel mai mare din ţară.

RBI a realizat un profit consolidat de 411 milioane euro in primele 3 trimestre ale anului 2013.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/raiffeisen-bank-a-lansat-smart-mobile-2-0-11732943
11732943
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.