Raed Arafat: Intrarea în vigoare a noului Contract cadru, amânat trei luni în lipsa bugetului pe 2013

Postat la 29 noiembrie 2012 16 afişări

Ministrul Sănătăţii, Raed Arafat, a anunţat, joi, amânarea cu trei luni a intrării în vigoare a noului Contract cadru privind asistenţa medicală, întrucât nu a fost finalizat proiectul de buget pentru 2013.

Raed Arafat a spus, la dezbaterea publică a proiectului Contractului cadru pentru acordarea asistenţei medicale în perioada 2013-2014, că actualul Contract cadru se prelungeşte cu trei luni, până se va finaliza bugetul Sănătăţii.

Ministrul Sănătăţii a precizat că joi vor fi adunate propunerile celor care oferă servicii medicale, iar forma finală a proiectului noului Contract cadru va fi pusă în dezbatere publică

Medicul şef al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Marius Filip, a precizat că noul Contract cadru nu este modificat substanţial.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Raed Arafat,
buget,
Smurd
/actualitate/raed-arafat-intrarea-in-vigoare-a-noului-contract-cadru-amanat-trei-luni-in-lipsa-bugetului-pe-2013-10357457
10357457
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.