LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Raed Arafat: Încă nu aş merge la o petrecere în spaţiu închis

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 13 mai 2021 44 afişări

Şeful DSU, Raed Arafat, spună că încă nu ar participa la o petrecere în spaţiu închis, însă ar accepta o invitaţie la o masă într-un restaurant.

Raed Arafat: Încă nu aş merge la o petrecere în spaţiu închis

„La o petrecere mâine în spaţiul închis nu cred că eu aş merge, chiar dacă sunt vaccinat. Încă! Mai aştept. Eu, personal, nu aş merge. Eu personal, care nu sunt om de petreceri, nu merg de regulă la petreceri, însă dacă mă invită cineva în spaţiu închis, aş spune că încă mai aştept. Dacă mă invită la o masă în spaţiu închis, să stăm să mâncăm la o masă, să discutăm... Diferenţa că este cu totul altfel. Este contactul”, spune, joi, la Antena 3, Raed Arafat.

El spune că la club sau în discotecă contactul este mai apropiat.

„Petrecerea sau discoteca sau în club... este altfel de contact, mult mai apropiat, de regulă e mai aglomerat, lumea se mişcă foarte mult. Pe când la masă stai mănânci şi discuţi cu oamenii care sunt în jurul tău”, a mai spus Arafat.

El spune că şi până acum tinerii au făcut petreceri.

„De ce să ne ascundem acum? O făceau şi până acum. Trebuie respectate aceste reguli. Nu cred că tinerii vor da petreceri şi se vor testa cu teste rapide. Eu sper că în viitor să avem tineri vaccinaţi”, a mai spus şeful DSU.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arafat,
petrecere,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.