Radu Georgescu: 10-20 de firme IT&C pot fi candidate la listarea pe bursă

Postat la 14 septembrie 2014 42 afişări

Un număr de 10-20 de companii locale din domeniul IT&C pot fi candidate la listarea pe Bursa de Valori Bucureşti pe sistemul alternativ de tranzacţionare, care va fi modificat şi relansat până la finele anului.

Radu Georgescu: 10-20 de firme IT&C pot fi candidate la listarea pe bursă

"Fiecare bursă are un anumit tip de investitori şi, pentru a avea o listare de suces, viitoarea companie listată trebuie să se plieze pe specificul acestora. De asemenea, cred că pentru a fi un succes, listarea unei companii trebuie să se facă pe bursa ţării unde vinde cel mai mult. Nu poţi să te duci pe bursa americană cu o companie care vinde numai în România", a declarat fondatorul grupului de firme GeCAD, Radu Georgescu.

"Dacă este un business local, te listezi pe bursa locală. Dacă este un business regional, te listezi pe o bursă regională. În România, cred că un număr de 10-20 de companii locale din domeniul IT&C pot fi candidate serioase la listarea pe Bursa de Valori Bucureşti", a spus Georgescu.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/radu-georgescu-10-20-de-firme-it-c-pot-fi-candidate-la-listarea-pe-bursa-13265516
13265516
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.