Radu Duda: Orasele mici "au nevoie de o dovada in plus de bunavointa"

Postat la 18 iunie 2011 25 afişări

Asezari urbane cum sunt Fetestiul sau Calarasiul "se simt izolate, neincurajate si au nevoie, mai mult decat altele, de un exemplu bun si de o dovada in plus de bunavointa", considera Principele Radu al Romaniei (Radu Duda).

Principele a comentat astfel pe blogul sau vizita pe care a facut-o in aceasta saptamana in cele doua orase, cu scopul de a-si lansa volumul "Provizoratul istoric", aparut la Editura Polirom si despre care Duda a afirmat ca vrea sa le arate romanilor ceea ce a facut familia regala pentru Romania in ultimii 15-20 de ani. La lansare au participat primarii celor doua orase, prefectul judetului Calarasi, precum si fete bisericesti locale.

La Calarasi, Radu Duda a vizitat un camin de batrani si parcul unde se afla busturile Regelui Ferdinand şi al Reginei Maria, alaturi de bustul Regelui Mihai, dezvelit la 9 mai 2011, in prezenta acestuia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Radu Duda,
monarhie,
rege,
carte,
Calarasi,
Fetesti,
orase
/actualitate/radu-duda-orasele-mici-au-nevoie-de-o-dovada-in-plus-de-bunavointa-8356993
8356993
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.