Radisson, cel mai mare hotel de cinci stele din ţară, a trecut pe profit după patru ani de pierderi

Postat la 18 martie 2014 56 afişări

Bucureşti Turism, compania care deţine hotelul Radisson din Bucureşti, cea mai mare unitate de cazare de cinci stele din ţară, a trecut în 2013 pe profit după ce în fiecare an de la deschidere, în toamna lui 2008, a înregistrat pierderi, reiese din datele comunicate Bursei.

 Cifra de afaceri a Bucureşti Turism, firma care deţine Radisson, a scăzut uşor, la 116,3 milioane de lei în 2013, de la 118,5 milioane de lei în 2012.

Firma a trecut însă pe profit, respectiv 5,7 milioane de lei, în valoare netă, după ce în fiecare an de la înfiinţarea sa, în 2008, a înregistrat pierderi.

Pentru anul în curs, potrivit bugetului de venituri şi cheltuieli, compania şi-a propus venituri de peste 121 de milioane de lei şi un profit net de 14,2 milioane de lei.

În decembrie, anul trecut, acţionarii Bucureşti Turism au aprobat transformarea a 165 de apartamente din complexul de apart hoteluri Centre Ville într-un hotel care va opera sub brandul Park Inn by Radisson, nou intrat pe piaţa românească. Bucureşti Turism şi-a propus să investească în acest an 3,7 milioane de euro în amenajarea hotelului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/radisson-cel-mai-mare-hotel-de-cinci-stele-din-tara-a-trecut-pe-profit-dupa-patru-ani-de-pierderi-12287807
12287807
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.