Rabla pentru electrocasnice, a treia sesiune: Se pot obţine vouchere de 400 de lei pentru televizoare

Postat la 03 iulie 2019 1874 afişări

Reprezentanţii Ministerului Mediului au precizat, pentru MEDIAFAX, că începând de luni, 15 iulie, va începe a treia sesiunea de înscriere în programul Rabla pentru electrocasnice prin care se pot obţine vouchere de până la 400 de lei, în schimbul unui aparat vechi.

Rabla pentru electrocasnice, a treia sesiune: Se pot obţine vouchere de 400 de lei pentru televizoare

„Luni, 15 iulie, va avea loc a treia sesiune de înscriere în programul Rabla pentru electrocasnice. Vor fi puse la bătaie voucherele care au fost rezervate dar nefolosite în sesiunea a doua. Reamintim că un astfel de voucher expiră în 15 zile”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Mihai Drăgan, directorul de Comunicare al Ministerului Mediului.

Prin acest program se pot obţine vouchere de până la 400 de lei pentru un televizor, în schimbul altui aparat vechi.

Înscrierile persoanelor fizice se realizează prin intermediul aplicaţiei electronice pe pagina web a Administraţiei Fondului pentru Mediu https://solicitant.afm.ro/PF/

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
electrocasnice,
obtinere,
rabla

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.