Putin speră că noua conducere a CE va observa efectele dăunătoare ale sancţiunilor anti-Rusia

Postat la 05 iulie 2019 25 afişări

Preşedintele rus Vladimir Putin şi-a exprimat joi speranţa că noua conducere a Comisiei Europene va realiza în cele din urmă ce efecte dăunătoare în plan economic au avut sancţiunile introduse împotriva Rusiei din cauza rolului jucat de Moscova în cadrul crizei din Ucraina, informează agenţia Tass.

Putin speră că noua conducere a CE va observa efectele dăunătoare ale sancţiunilor anti-Rusia

Putin, care efectuat joi o vizită în Italia şi la Vatican, a mai afirmat că speră că Roma va contribui la normalizarea relaţiilor între Uniunea Europeană şi Rusia.

"Naţiunile europene au ratat şansa de a vinde mărfuri în valoare de miliarde pe piaţa rusă, ceea ce înseamnă că nu s-au creat noi locuri de muncă sau că s-au pierdut locuri de muncă, oamenilor nu li s-au plătit salariile şi nu au vărsat bani la toate nivelurile sistemului bugetar. Înseamnă pierderi pentru noi toţi ", a declarat Putin, în cadrul unei conferinţe de presă, după discuţiile purtate cu premierul italian Giuseppe Conte.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.