Putin: Serviciile secrete ruse nu l-au interogat pe Edward Snowden

Postat la 19 decembrie 2013 39 afişări

Serviciile secrete ruse nu l-au interogat pe Edward Snowden în legătură cu activităţile CIA şi NSA vizând Moscova, a declarat, joi, preşedintele Vladimir Putin în conferinţa de presă anuală.

Putin: Serviciile secrete ruse nu l-au interogat pe Edward Snowden

 "Nu colaborăm cu el şi nu am făcut-o niciodată. Nu îi punem întrebări în legătură cu ceea ce au făcut serviciile pentru care a lucrat în ceea ce priveşte Rusia", a adăugat Putin.

Preşedintele rus a declarat că nu a avut nicio întâlnire cu Snowden. "Nu îl cunosc personal, nu l-am întâlnit niciodată. Nu ascund că este o persoană interesantă", a afirmat liderul rus.

Sosit la sfârşitul lui iunie în Rusia, unde a obţinut azil provizoriu începând cu 1 august, fostul angajat al CIA şi consultant al NSA, a oferit presei zeci de mii de documente care detaliază amploarea interceptării comunicaţiilor, telefonice sau pe internet, desfăşurate de NSA, declanşând un scandal internaţional.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/putin-serviciile-secrete-ruse-nu-l-au-interogat-pe-edward-snowden-11795193
11795193
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.