Putin: Rusia este mai bine pregătită să facă faţă crizei economice decât în 2008

Postat la 06 octombrie 2011 9 afişări

Rusia este în prezent mai bine pregătită să facă faţă unei crize economice decât în urmă cu trei ani, a declarat joi premierul rus Vladimir Putin, într-o intervenţie, la Moscova, în cadrul Forumului Investitorilor "Chemarea Rusiei", relatează RIA Novosti.

"Incertitudinea cu privire la perspectivele economiei mondiale şi nervozitatea investitorilor persistă, în continuare. Toate acestea se răsfrâng asupra Rusiei, iar situaţia pieţelor noastre bursiere o ilustrează", a apreciat şeful Guvernului. "Dar pot să spun pe şleau că Rusia este mai bine pregătită să facă faţă diferitelor scenarii economice decât era în 2008", a subliniat el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Putin,
Rusia,
criza
/actualitate/putin-rusia-este-mai-bine-pregatita-sa-faca-fata-crizei-economice-decat-in-2008-8843495
8843495
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.