Putin a semnat decretul de graţiere pentru Mihail Hodorkovski. Fostul magnat al petrolului a fost eliberat din înhisoare

Postat la 20 decembrie 2013 62 afişări

Preşedintele rus Vladimir Putin a semnat vineri decretul de graţiere a fostului magnat al petrolului Mihail Hodorkovski, Kremlinul anunţând că acesta în vigoare imediat. Fostul magnat al petrolului Mihail Hodorkovski a fost eliberat din înhisoare, potrivit agenţiei Interfax.

Putin a semnat decretul de graţiere pentru Mihail Hodorkovski. Fostul magnat al petrolului a fost eliberat din înhisoare

 "Către ora (locală) 12.20 (10.20, ora României), Mihail Hodorkovski a părăsit închisoarea", a declarat o sursă neprecizată pentru agenţia Interfax. Conducerea regională a Administraţiei penitenciare nu a confirmat această informaţie.

"Îndrumat de principii umanitare, decretez că Mihail Borisovici Hodorkovski (...) trebuie să fie eliberat din închisoare înainte de ispăşirea pedepsei (la care a fost condamnat). Acest decret intră în vigoare imediat", se arată într-un scurt comunicat al preşedintelui rus publicat de Kremlin.

Principalul avocat al lui Hodorkovski, Vladimir Kliuvgant, a declarat că "dacă decretul este semnat, trebuie să fie pus în aplicare imediat".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/putin-a-semnat-decretul-de-gratiere-pentru-mihail-hodorkovski-fostul-magnat-al-petrolului-a-fost-eliberat-din-inhisoare-11799857
11799857
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.