PSD: Istoria austerităţii se repetă! Guvernarea Cîţu - Iohannis, identică cu cea PDL Boc-Băsescu

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 31 mai 2021 70 afişări

Social-democraţii îl acuză pe Florin Cîţu că, în privinţa sistemului de pensii, foloseşte un mesaj de austeritate similar cu cel din 2010 al fostului premier Emil Boc: „A copiat inclusiv sloganul: ”.

PSD: Istoria austerităţii se repetă! Guvernarea Cîţu - Iohannis, identică cu cea PDL Boc-Băsescu

„Istoria austerităţii se repetă! Guvernarea Cîţu – Iohannis, identică cu guvernarea pedelistă Boc – Băsescu! Politicile promovate de PNL, USR şi UDMR sunt exact aceleaşi de acum 11 ani”, potrivit unei postări de pe pagia de Facebook a PSD.

Potrivit social-democraţilor, Florin Cîţu are aceaşi mesaj ca al lui Emil Boc.

„atac asupra bugetarilor, divizarea societăţii, banii publici folosiţi pentru „investiţii” în conturile firmelor de casă şi eterna “reformare” a sistemului de pensii pentru a-l face ”sustenabil.” Cîţu a copiat de la Boc inclusiv sloganul: <Nu sunt bani!>. Guvernul Cîţu trebuie să plece înainte de a întoarce România cu 10 ani în trecut! E nevoie de un guvern care să aibă soluţii, nu scuze, care să aducă prosperitate, nu austeritate”, se mai arată în postarea PSD.

Social-democraţii au postat şi un clip cu discursurile celor doi premieri, Florin Cîţu şi Emil Boc, despre sustenabilitatea sisteului de pensii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
cîţu,
boc

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.