PSD despre guvernanţi: Scumpesc lumina săracilor pentru profitul bogaţilor

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 07 ianuarie 2021 70 afişări

Social-democraţii acuză Executivul în cazul liberalizării preţului la energie şi susţin că guvernanţii „scumpesc lumina săracilor pentru profitul bogaţilor”.

PSD despre guvernanţi: Scumpesc lumina săracilor pentru profitul bogaţilor

„Nebunia facturilor la energie arată diferenţa uriaşă de viziune dintre PSD şi actuala guvernare. Noi suntem alături de oameni, ei sunt alături de marile corporaţii”, transmit social-democraţii într-un mesaj pe Facebook.

Liderii PSD arată că au amânat liberalizarea pieţei de energie pentru pregătirea măsurilsor de protecţie pentru consumatorii vulnerabili.

„Ei, dimpotrivă, dau voie companiilor să crească facturile la energie, înainte de a fi definit măcar consumatorul vulnerabil. Noi am introdus taxa pe cifra de afaceri a marilor corporaţii ca să generăm resurse pentru protejarea consumatorilor. Ei au anulat taxa pe cifra de afaceri ca să îngraşe profitul marilor corporaţii. PSD susţine mediul de afaceri, astfel încât firmele să se dezvolte şi să genereze prosperitate pentru ţară. Este însă profund greşit să iei măsuri care cresc profitul companiilor în detrimentul oamenilor, mai ales a celor mai săraci dintre români”, se arată în finalul postării.

Postarea este însoţită de o fotografie cu mesajul „scumpesc lumina săracilor pentru profitul bogaţilor”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
energie,
liberalizare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.