Protestele iau amploare in Orientul Mijlociu si Africa de Nord

Postat la 19 februarie 2011 12 afişări

Miscarile de contestare a regimurilor autoritare din mai multe state din Orientul Mijlociu si Africa de Nord au fost reprimate brutal de fortele de securitate, insa manifestantii continua sa participe la proteste zilnice.

ALGERIA:

Importante forte de securitate si vehicule blindate patruleaza piata 1 Mai, aflata in centrul capitalei Alger, loc de intalnire pentru un mars al opozitiei.

BAHRAIN:

Opozitia a respins sambata o oferta de dialog prezentata de printul mostenitor, cerand drept conditii prealabile demisia guvernului si retragerea armatei din capitala, unde confruntarile s-au soldat cu cel putin sase morti. Sambata dimineata, armata s-a retras din capitala, insa politia a recurs la gaze lacrimogene pentru a-i indeparta pe manifestantii care incercau sa ajunga in centrul orasului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
proteste,
Orientul Mijlociu,
Africa de Nord
/actualitate/protestele-iau-amploare-in-orientul-mijlociu-si-africa-de-nord-7996866
7996866
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.