Protestele de sâmbătă au adunat circa 3.000 de oameni în toată ţara (VIDEO)

Postat la 21 ianuarie 2012 23 afişări

ACTUALIZAT 22 IANUARIE, ORA 0 - În Piaţa Universităţii din Capitală s-au adunat şi sâmbătă aproape o mie de protestatari care au cerut demisia preşedintelui şi a Guvernului. Manifestaţia s-a încheiat fără incidente.

Cei veniţi în Piaţa Universităţii au primit număr de ordine, pentru a şti exact câţi oameni sunt la protest, a declarat pentru MEDIAFAX Liviu Pop, secretarul general al Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI). Liviu Pop a precizat că el a avut fluturaşi cu numere de la 1 la 750, din care a împărţit deja oamenilor din Piaţa Universităţii peste 700, iar un coleg de-ai lui are fluturaşi cu numere până la 1.500.

Spre ora 20, în piaţă erau deja aproximativ 400 de persoane, conform informaţiilor MAI.

În cursul zilei, în zona din faţa Teatrului Naţional a avut loc şi un incident provocat de un grup de la Noua Dreaptă care a vrut să afişeze un banner cu însemnele organizaţiei. Oamenii din zonă le-au cerut să plece şi, după un schimb de replici, cei câţiva membri ai Noii Drepte s-au retras, fără a mai apuca să afişeze bannerul. Incidentul nu a fost sancţionat de Jandarmerie.

Au avut loc şi în alte oraşe proteste care au adunat circa 2.000 de oameni în total, conform MAI - la Cluj, Timişoara, Sibiu, Arad, Târgu-Jiu, Drobeta Turnu-Severin, Braşov. La Craiova s-au adunat în stradă aproximativ o mie de persoane.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/protestele-de-sambata-au-adunat-circa-3-000-de-oameni-in-toata-tara-video-9165934
9165934
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.