Protestatarii au blocat Bulevardul Izvor. Daca nu trece motiunea, intram peste ei

Postat la 15 iunie 2010 23 afişări

Protestatarii au rupt lantul uman format in jurul Parlamentului si au iesit in strada, mai multe masini si autobuze blocate printre sindicalisti fiind obligate sa intoarca, in urma actiunii Politia Rutiera inchizand Bulevardul Izvor pentru siguranta cetatenilor.

Subcomisarul Daniel Pistea de la Brigada de Politie Rutiera- Bucuresti, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca politistii au inchis Bulevardul Izvor pentru siguranta cetatenilor, astfel ca sindicalistii au rupt lantul uman si au iesit in strada pentru a protesta.

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei, Marius Militaru, a spus ca jandarmii au format baraje de ordine publica in jurul sindicalistilor, precizand ca fortele de ordine nu vor interveni pentru a-i indeparta pe manifestanti din strada.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/protestatarii-au-blocat-bulevardul-izvor-daca-nu-trece-motiunea-intram-peste-ei-6421717
6421717
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.