Protest masiv anunţat pentru această seară, în Piaţa Victoriei

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 11 februarie 2018 217 afişări

Mai multe persoane şi-au anunţat intenţia de a participa la un protest organizat în această seară, în Piaţa Victoriei, în semn de nemulţumire faţă de măsurile fiscale adoptate recent de Guvern.

Protest masiv anunţat pentru această seară, în Piaţa Victoriei

"Îndemnăm oamenii să se alăture acestui protest. Cerem sindicatelor să se alăture protestului, să scoată oamenii în stradă dimineaţa şi după amiaza în timpul săptămânii şi să declanşeze greva generală! Au început să apară efectele grave ale revoluţiei fiscale, combinată cu noua lege a salarizării şi ordinul de ministru privind sporurile pentru fiecare categorie în parte. Salariile au început să scadă după ce contribuţiile sociale au trecut din sarcina angajatorului în cea a angajatului. Fluturaşii cu salariile micşorate pe luna ianuarie au început să fie primite de angajaţii de la buget sau din mediul privat. Alţi angajaţi urmează să primească fluturaşii cu salarii mai mici în următoarele zile. Măririle salariale care au fost anunţate pentru 2018 se dovedesc doar praf în ochii angajatorilor.", precizează organizatorii pe Facebook.

 

Protestul este anunţat pe Facebook pentru intervalul orar 18:00 - 23:00.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.