Protest la Poşta Română: Aproximativ 50 de sindicalişti strigă "Demisia", purtând cagule şi măşti craniu

Postat la 28 februarie 2013 23 afişări

Aproximativ 50 de sindicalişti din Poşta Română, purtând cagule şi măşti pe feţe, protestează joi la sediul companiei, cerând plata drepturilor salariale aşa cum au fost negociate, acordarea zilelor libere cuvenite şi demiterea conducerii dacă nu creşte veniturile CNPR cu 8-10 la sută în 2013.

Cei aproximativ 50 de protestatari care s-au adunat în faţa sediului Companiei Naţionale Poşta Română (CNPR) strigă "Demisia" şi au pe feţe cagule şi măşti craniu.

Sindicaliştii din Poşta Română spun că pichetul organizat joi este o continuare a acţiunilor de protest începute în 7 februarie.

Printre revendicările sindicaliştilor din Poşta Română se numără "încetarea prigoanei de tip bolşevic declanşată de actuala conducere a Companiei Naţionale Poşta Română împotriva tuturor salariaţilor care nu au fost prezenţi la serviciu în 12 februarie" şi obligarea de către statul român a directorului general şi a directorilor executivi să crească, prin politica lor managerială, veniturile CNPR cu 8-10 la sută în 2013 faţă de 2012, cu prime trimestriale de creşte de doi-trei la sută şi demiterea lor în cazul în care nu ating aceste obiective.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Poşta Română,
măşti craniu,
"Demisia"
/actualitate/protest-la-posta-romana-aproximativ-50-de-sindicalisti-striga-demisia-purtand-cagule-si-masti-craniu-10614423
10614423
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.