Protest la Oltchim Râmnicu Vâlcea. Salariaţii cer demisia lui Vosganian şi venirea lui Ponta

Postat la 05 aprilie 2013 18 afişări

Peste o sută de salariaţi de la combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea protestează vineri în faţa pavilionului administrativ al societăţii, cerând demisia ministrului Economiei, Varujan Vosganian, şi solicitând venirea la Vâlcea a premierului Victor Ponta pentru dezamorsarea situaţiei tensionate.

Protest la Oltchim Râmnicu Vâlcea. Salariaţii cer demisia lui Vosganian şi venirea lui Ponta

 În timp ce salariaţii Oltchim protestează în faţa clădirii administraţiei combinatului, o delegaţie a lor discută cu administratorul special al combinatului.

Potrivit liderului sindical Mihai Diculoiu, salariaţii scandează lozinci împotriva administratorilor speciali ai combinatului, cer demisia ministrului Economiei, Varujan Vosganian, şi solicită ca premierul Victor Ponta să vină la Râmnicu Vâlcea pentru a dezamorsa conflictul.

"Se fac două săptămâni de când protestăm nemulţumiţi de restanţele salariale şi de lipsa perspectivelor de repornire a combinatului la capacitatea de 65%. Oamenii au ieşit zilnic la pavilionul administrativ, au blocat în mai multe rânduri drumurile naţionale 64 şi 67, au protestat la Prefectura şi Primăria Râmnicu Vâlcea, dar văd că răspunsurile întârzie", a declarat preşedintele Sindicatului Liber Oltchim, inginerul Mihai Diculoiu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/protest-la-oltchim-ramnicu-valcea-salariatii-cer-demisia-lui-vosganian-si-venirea-lui-ponta-10715287
10715287
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.