ProSport te invită la a opta ediţie a evenimentului "ProSport Cu Bicicleta La Mare" în 26-27 aprilie

Postat la 11 aprilie 2014 74 afişări

Campania de înscrieri pentru expediţia "ProSport Cu Bicicleta la Mare", lansată în luna februarie, se apropie de final, pasionaţii de ciclism având la dispoziţie încă două săptămâni până la plecarea spre mare, toţi cei înscrişi până acum aşteptând cu nerăbdare ziua plecării, 26 aprilie.

ProSport te invită la a opta ediţie a evenimentului "ProSport Cu Bicicleta La Mare" în 26-27 aprilie

Din cei 450 de înscrişi în februarie, 75 de biciclişti s-au retras sau nu au plătit la timp, astfel încât s-au eliberat câteva locuri ceea ce permite înscrierea altor pasionaţi de ciclism. Pentru a afla ultimele informaţii şi numărul de locuri disponibile, bicicliştii pot afla detalii scriind la ciclism@m.ro sau vizitând pagina evenimentului www.cubicicletalamare.prosport.ro, unde se pot înscrie.

Dintre participanţii înscrişi la a opta ediţie "ProSport Cu Bicicleta La Mare", 50% au participat şi la ediţiile anterioare, biciclişti care au păstrat amintiri minunate şi au dorit să retrăiască satisfacţia pe care au avut-o la destinaţie, pe plaja de la Năvodari, cu briza mării în faţă. Ceilalţi 50% sunt însă fani atraşi de o experienţă nouă şi inedită, dornici să evadeze din rutina zilnică şi să petreacă în şa un sejur memorabil. Vor participa şi 10 biciclişti seniori, cu vârsta peste 50 de ani, dar şi mai mult de 50 de doamne şi domnişoare pregătite să-şi dovedească pasiunea pentru pedalat, dar şi graţia de bicicliste.

Pentru ca drumul de 300 de kilometri să fie mai uşor de parcurs, pentru cei înscrişi s-au organizat sedinţe de antrenament indoor la WorldClass cu antrenori specializaţi în spinning. Astfel, duminică 13 aprilie, de la ora 9.00, are loc o nouă sedinţa de antrenament, de data aceasta outdoor, organizată pe traseul Bucureşti - Giurgiu şi retur.

Pentru a opta ediţie a expediţiei "ProSport Cu Bicicleta La Mare", organizatorii au pregătit mai multe noutăti şi surprize pentru participanţi. Împreună cu Lidl, partenerul principal al evenimentului, dar şi partenerii logistici (DB Schenker, Renault, terasa El Comandante) sau partenerii tehnici (Giant Romania, Crivit Sports), echipa de organizare ProSport şi Lucian Mîndruţă promit o nouă experienţă de neuitat.

Plecarea în această aventură va avea loc sâmbătă, 26 aprilie, la ora 9.00, de la magazinul Lidl din Str. Liviu Rebreanu, nr. 19. În prima zi participanţii vor avea de străbătut 150 de kilometri pe traseul Bucureşti - Lehliu - Amara. În a doua zi, caravana va urma traseul Amara - Slobozia - Hârşova - Năvodari, sosirea fiind stabilită pe plaja din Năvodari. ProSport vă încurajează să participaţi la "ProSport Cu Bicicleta La Mare" sau măcar să folosiţi bicicleta ca o alternativă mai sănătoasă pentru transportul de zi cu zi.

Mai multe detalii pe www.cubicicletalamare.prosport.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului: www.facebook.com/cubicicletalamare.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/prosport-te-invita-la-a-opta-editie-a-evenimentului-prosport-cu-bicicleta-la-mare-in-26-27-aprilie-12451069
12451069
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.