Proiectul Esplanada din Bucuresti, abandonat. Dezvoltatorul si-a suspendat activitatea

Postat la 14 aprilie 2011 32 afişări

TriGranit Development Romania, care intentiona sa dezvolte proiectul imobiliar Esplanada din Bucuresti, evaluat la un miliard de euro, si-a suspendat activitatea pentru trei ani, incepand cu 1 aprilie, potrivit unui anunt al companiei.

Circa jumatate din terenul de peste zece hectare pe care se anuntase a fi dezvoltat proiectul Esplanada din Bucuresti este revendicat de fostii proprietari, ceea ce a dus la intarzierea cu peste 4 ani a investitiei evaluata la circa un miliard euro.

Initial, lucrarile erau prevazute sa inceapa in 2007, pentru derularea investitiei autoritatile incheind inca din 2006 un memorandum de colaborare cu reprezentantii dezvoltatorului.

Proiectul urma sa fie dezvoltat pe un teren de 10,7 hectare si sa aiba o suprafata totala construita de 800.000 metri patrati. Investitia ar fi inclus cladiri de birouri, comerciale, hoteliere, rezidentiale si cu destinatie sociala si culturala.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/proiectul-esplanada-din-bucuresti-abandonat-dezvoltatorul-si-a-suspendat-activitatea-8157610
8157610
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.