Proiect: Reducerea vârstei de pensionare pentru grupa I de muncă să se facă de la 2 ani realizaţi

Postat la 24 aprilie 2014 101 afişări

Mai mulţi deputaţi PSD propun ca reducerea vârstei standard de pensionare pentru persoanele care au lucrat în grupa I de muncă să se facă de la doi ani, ca şi în cazul celor care au lucrat în condiţii speciale, în prezent această reducere făcându-se de la şase ani realizaţi.

Proiect: Reducerea vârstei de pensionare pentru grupa I de muncă să se facă de la 2 ani realizaţi

 Propunerea legislativă, care vizează modificarea Legii 263/2010 privind sistemul de pensii, este iniţiată de deputaţii PSD Florin Iordache (preşedintele Comisiei de muncă), Vasile Popeangă, Ion Călin, Viorel Dragomir, Constantin Rădulescu, Aurel Vlădoiu.

Proiectul de lege prevede ca, pentru persoanele care au fost încadrate în grupa I de muncă, reducerea vârstei standard de pensionare să se facă de la doi ani, iar dacă există cazuri când stagiul de cotizare realizat în asemenea condiţii este sub doi ani, aceasta să se cumuleze cu perioadele lucrate în condiţii deosebite sau în grupa a II a de muncă şi reducerea să se facă de la condiţii deosebite.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
reducere,
munca,
grupa,
pensionari,
proiect,
conditii,
deputati,
psd,
caz
/actualitate/proiect-reducerea-varstei-de-pensionare-pentru-grupa-i-de-munca-sa-se-faca-de-la-2-ani-realizati-12519511
12519511
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.