PROGRAMUL transporturilor, utilităţilor, magazinelor şi a băncilor în perioada sărbătorilor de Paşti

Postat la 04 aprilie 2018 44 afişări

Programul transporturilor publice, utilităţilor, magazinelor şi a băncilor în perioada Paştelui. Metrourile vor circula în noaptea de Înviere între orele 23:00 - 1:00 la un interval de 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00 la un interval de 20 minute, se precizează într-un comunicat.

PROGRAMUL transporturilor, utilităţilor, magazinelor şi a băncilor în perioada sărbătorilor de Paşti

„În perioada 6-9 aprilie 2018 trenurile de metrou vor circula pe Magistrala 1 (Republica-Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni-Pipera) şi Magistrala 3 (Anghel Saligny-Preciziei) la un interval de circa 9 minute, iar pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2-Străuleşti) cu schimbare la staţia Jiului, la un interval de circa 10, respectiv 15 minute”, arată un comunicat transmis miercuri de Metrorex

Reprezentanţii Metrorex au mai precizat ca pentru desfăşurarea în siguranţă a traficului este interzisă intrarea în staţiile de metrou şi în trenuri cu lumânări aprinse.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.