Programul de lucru al bugetarilor, modificat

Postat la 16 februarie 2012 23 afişări

Programul de lucru al ministerelor, prefecturilor şi instituţiilor deconcentrate din ţară va fi armonizat, iar activitatea acestora se va desfăşura între orele 8.00 şi 16.00. Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, miercuri, la Palatul Parlamentului, că prin circulara emisă de Secretariatul General al Guvernului s-au unificat programele de lucru în instituţiile administraţiei centrale.

Întrebat dacă a dispus ca bugetarii să lucreze mai mult de acum încolo, Ungureanu a răspuns printr-o altă întrebare: "Ce înseamnă mai mult, doamnă? Există un program fix de la 8.00 la 16.00". Solicitat să comenteze faptul că de la Secretariatul General al Guvernului a plecat o circulară către ministere care prevede ca bugetarii să respecte programul de lucru de la ora 8.00 la ora 16.00, Ungureanu a spus că, prin această circulară, s-au unificat programele de lucru în instituţiile din administraţia centrală. El a negat că respectiva circulară ar fi fost emisă pentru că ar fi constatat că bugetarii nu respectă programul de lucru stabilit pentru intervalul 8.00-16.00.

Mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
program de lucru,
bugetari,
modificare
/actualitate/programul-de-lucru-al-bugetarilor-modificat-9239136
9239136
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.