Programul de loialitate pentru cardurile BT: 100.000 de carduri noi în trei ani

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 26 aprilie 2014 96 afişări

Numărul de cumpărături achitate lunar cu cardurile STAR emise de Banca Transilvania a crescut cu 230% în ultimii trei ani, de la lansarea programului de loialitate adresat deţinătorilor de carduri ale băncii.

Programul de loialitate pentru cardurile BT: 100.000 de carduri noi în trei ani

Din total, peste 70% din tranzacţii reprezentând în prezent plăţi la comercianţi. În această perioadă au fost emise peste 100.000 de carduri noi şi 5.000 de magazine s-au alăturat Băncii Transilvania ca partenere în program, reţeaua devenind astfel una din cele mai puternice din România.

Programul STAR înseamnă pentru clienţii Băncii Transilvania cumpărături în rate fără dobândă, dar şi puncte de loialitate. În programul STAR sunt incluse atât cardurile de persoane fizice - STAR Forte, STAR Gold, STAR Platinum - precum şi cardurile de credit destinate persoanelor juridice, dar şi cardul de credit pentru medici şi cel cardul co-branded cu Clubul Rotary.

Cumpărăturile în ţară şi în străinătate, achitate cu cardurile cuprinse în acest program, aduc de fiecare dată puncte de loialitate STAR. Punctele înseamnă bani, fiind sume care pot fi folosite pentru cumpărături la partenerii din program, pot fi făcute cadou sau, pentru cei ce au mai multe carduri de credit BT, punctele pot fi cumulate pe unul dintre acestea. Echivalentul unui punct STAR este 1 leu. În cei trei ani de derulare a programului STAR, clienţii BT care au carduri de credit au acumulat peste 7,5 milioane de puncte de loialitate.

Banca Transilvania este în top trei cele mai mari bănci din România, în funcţie de active, cu o cotă de piaţă de aproape 9%. Banca Transilvania are o reţea de 18.500 de POS-uri şi aproape 900 de bancomate. Anul trecut a înregistrat un profit brut de 443,1 milioane lei, mai mare cu 30% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2012, respectiv un profit net de 374,9 milioane lei. Activele băncii totalizau la sfârşitul lunii decembrie 32,066 miliarde lei.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/programul-de-loialitate-pentru-cardurile-bt-100-000-de-carduri-noi-in-trei-ani-12531942
12531942
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.