Profitul Yahoo a crescut cu 46% în trimestrul al doilea. Care sunt estimările analiştilor pentru următoarele luni

Postat la 17 iulie 2013 46 afişări

Profitul net al Yahoo a crescut în trimestrul al doilea cu 46%, la 331 milioane dolari, însă estimările prezentate pentru următoarele trei luni sunt mai slabe faţă de aşteptările analiştilor, compania punând mai mult accent pe dezvoltarea produselor decât pe vânzările de publicitate pe termen scurt.

Profitul Yahoo a crescut cu 46% în trimestrul al doilea. Care sunt estimările analiştilor pentru următoarele luni

 Vânzările Yahoo, fără venitul transferat mai departe către site-urile partenere, se vor plasa în timestrul al treilea în intervalul 1,06-1,1 miliarde de dolari, anticipează compania.

Media estimărilor analiştilor indica însă încasări de 1,12 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg.

Veniturile companiei au scăzut în trimestrul al doilea cu 1%, la 1,07 miliarde de dolari, uşor sub proiecţiile din piaţă.

După un an la conducerea Yahoo, directorul general, Marissa Mayer, a declarat că se află în primele etape ale unui plan de revigorare a afacerilor bazat pe dezvoltarea de noi produse, cu scopul de a atrage atât utilizatori, cât şi clienţi pe partea de advertising, de la Google şi Facebook.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/profitul-yahoo-a-crescut-cu-46-in-trimestrul-al-doilea-care-sunt-estimarile-analistilor-pentru-urmatoarele-luni-11127620
11127620
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.