Profi a deschis două noi magazine şi a ajuns la o reţea de 277 de unităţi

Autor: Ioana Matei Postat la 22 ianuarie 2015 61 afişări

Reţeaua Profi, deţinută de fondul de investiţii Enterprise Investors, a inaugurat primele două magazine din 2015, la Matca şi Sibiu şi plănuieşte să deschidă până la sfârşitul anului cel puţin 71 de unităţi, câte a deschis şi în 2014.

Profi a deschis două noi magazine şi a ajuns la o reţea de 277 de unităţi

Magazinul din comuna Matca, al cincilea din judeţul Galaţi, are o suprafaţă totală de 365 de metri pătraţi şi are formatul « Mini », un format test, creat pentru zonele rurale, care vinde o gamă de produse diferite faţă de cea din magazinele City sau Standard. În funcţie de condiţiile în care noul magazin va funcţiona, urmează să devină City sau Loco. Cel de al nouălea magazin Profi din Sibiu este în format Standard şi ocupă o suprafaţă totală de 520 de metri pătraţi.

Cu un total de 277 de magazine in 40 de judete si 131 de localitati, Profi este astazi cel de al doilea mare retailer modern din Romania.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/profi-a-deschis-doua-noi-magazine-si-a-ajuns-la-o-retea-de-277-de-unitati-13781355
13781355
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.