Producătorul jocului Candy Crush a obţinut venituri record în primul trimestru, de 607 milioane de dolari

Postat la 07 mai 2014 105 afişări

Compania King Digital Entertainment, care produce jocul pentru smartphone-uri şi tablete Candy Crush Saga, a înregistrat venituri record, de 607 milioane de dolari, în primele trei luni ale acestui an, primul trimestru pentru care raportează rezultate după listarea la bursă.

Producătorul jocului Candy Crush a obţinut venituri record în primul trimestru, de 607 milioane de dolari

 Comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, veniturile au crescut de aproape trei ori, de la 206 milioane de dolari.

În ultimul trimestru al anului trecut, King Digital Entertainment a obţinut venituri de 602 milioane de dolari.

Creşterea din primul trimestru a fost susţinută de noile titluri lansate, precum Farm Heroes Saga, potrivit cotidianului Wall Street Journal.

Profitul net al companiei anglo-suedeze a urcat de peste două ori, de la 53 milioane de dolari în urmă cu un an la 127 milioane de dolari, în timp ce câştigul operaţional a crescut de peste trei ori, la 248,6 milioane de dolari.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/producatorul-jocului-candy-crush-a-obtinut-venituri-record-in-primul-trimestru-de-607-milioane-de-dolari-12607155
12607155
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.