Producătorul de vinuri S.E.R.V.E. România a înregistrat anul acesta creşteri ale afacerii de 11%

Autor: Ioana Matei Postat la 25 septembrie 2015 86 afişări

Producătorul de vinuri S.E.R.V.E. România a înregistrat anul acesta creşteri ale afacerii de 11%

Compania S.E.R.V.E. (Societatea Euro-Romană de Vinuri de Excepţie) prognozează pentru anul acesta o creştere de 11% a cifrei de afaceri. Totodată, S.E.R.V.E  şi-a crescut  vânzările cu 3,5% în 2015.

Dacă anul 2014 a reprezentat un an de stabilizare a ofertei de piaţă în sectorul viti-vinicol, în 2015 cererea de vinuri produse de S.E.R.V.E. a crescut, potrivit unui comunicat trimis de companie.  ,,Spre deosebire de alte activităţi economice sau agricole, în viticultură creşterile spectaculoase de vânzări caracterizează primii cinci până la opt ani de activitate, după care, producţiile fiind limitate, creşterile se stabilizează. Cu toate acestea, mă bucură evoluţia pieţei româneşti de vinuri şi, mai ales, fidelitatea consumatorilor faţă de vinurile noastre. Acest lucru ne poate face să estimăm în continuare creşteri stabile, de câteva puncte procentuale, şi pentru anii viitori,” declară Mihaela Tyrel de Poix, proprietar S.E.R.V.E.

S.E.R.V.E este prima firmă privată de vinuri din România, fiind înfiinţată în 1994 de către  contele Guy Tyrel de Poix, în parteneriat cu soţia sa, Mihaela. După 21 de ani de activitate pe piaţa românească, S.E.R.V.E. deţine 116 ha de vie (60 ha în Dealu Mare şi 56 ha la Cogealac), iar investiţia depăşeşte 2,5 milioane de euro pentru crama de la Ceptura, care are capacitatea de 15.000 hl. Compania produce două game de vin, Vinul Cavalerului şi Terra Romana, dar şi „grand vins”, cum ar fi Cuvee Charlotte, Cuvee Amaury, Cuvee Guy de POIX şi Cuvee Alexandru. 40% din producţie este exportată în Canada, SUA, Belgia, Franta şi Germania.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/producatorul-de-vinuri-s-e-r-v-e-romania-a-inregistrat-anul-acesta-cresteri-ale-afacerii-de-11-14752091
14752091
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.