Procesul lui Hosni Mubarak si al fiilor sai, amanat pentru 15 august

Postat la 04 august 2011 7 afişări

Procesul fostului presedinte egiptean Hosni Mubarak si al fiilor sai, Alaa si Gamal Mubarak, judecati incepand de miercuri dimineata la Cairo, a fost amanat pentru 15 august, a anuntat presedintele Tribunalului, Ahmed Refaat.

Presedintele Tribunalului a dispus ca Hosni Mubarak, avand o stare de sanatate fragila, sa fie internat intr-un spital din apropiere de Cairo pana la urmatoarea audiere. Spitalul desemnat de magistrat este Centrul medical international, iar Ahmed Refaat si-a dat acordul pentru ca un oncolog sa il examineze pe Mubarak "de fiecare data cand va avea nevoie", asa cum ceruse apararea. Anterior, agentia oficiala egipteana Mena a citat un oficial de rang inalt potrivit caruia Mubarak urma sa fie internat in spitalul Academiei de Politie, la periferia capitalei, "pentru garantarea prezentei sale" la proces. Procesul fostului ministru de Interne Habib el-Adli si al altor sase oficiali de rang inalt din politie a fost amanat pentru joi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
egipt,
justitie,
mubarak,
proces,
amanare
/actualitate/procesul-lui-hosni-mubarak-si-al-fiilor-sai-amanat-pentru-15-august-8564332
8564332
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.