Procesul lui Hosni Mubarak a inceput. Fostul presedinte egiptean, pe targa in boxa acuzatilor

Postat la 03 august 2011 13 afişări

Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak, inlaturat de la putere in februarie in cursul "primaverii arabe", va fi judecat, incepand de miercuri, sub acuzatia de coruptie si crime, riscand condamnarea la moarte.

Mai mult de 1.000 de politisti si membri ai fortelor armate vor asigura securitatea in timpul procesului fostului presedinte egiptean, la care au fost autorizate sa participe aproape 600 de persoane, in principal avocati, familii ale victimelor si ziaristi. Hosni Mubarak, intins pe o targa, si fiii sai sunt prezenti in boxa acuzatilor, pentru inceputul procesului lor. Palid, imbracat in alb, fostul presedinte a vorbit cu fiii sai Alaa si Gamal, calmi si imbracati de asemenea in alb, tinuta regulamentara a detinutilor care inca nu au fost condamnati. Fiii lui Mubarak, care stateau in picioare langa tatal lor, intr-o cusca cu gratii, si fostul ministru de Interne Habib el-Adli, precum si alti sase oficiali de rang inalt ai politiei - de asemenea prezenti - trebuie sa raspunda pentru aceleasi acuzatii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
egipt,
mubarak,
proces,
sanatate
/actualitate/procesul-lui-hosni-mubarak-a-inceput-fostul-presedinte-egiptean-pe-targa-in-boxa-acuzatilor-8563003
8563003
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.