Dezastru pentru călători: Unul dintre cei mai mari operatori aerieni din Europa anulează peste 400 de zboruri

Autor: Alex Ciutacu Postat la 14 ianuarie 2019 260 afişări

Dezastru pentru călători: Unul dintre cei mai mari operatori aerieni din Europa anulează peste 400 de zboruri

Compania aeriană Lufthansa anulează 414 zboruri din cauza unor greve masive desfăşurate de angajaţii de securitate din opt aeroporturi germane, printre care cele din Frankfurt şi din Munchen, potrivit Bloomberg.

Printre zborurile anulate se numără 386 de zboruri în interiorul Europei şi 28 de zboruri intercontinentale, transmite Lufthansa.

Angajaţii de securitate din Frankfurt, Munchen, Hamburg, Hanover, Bremen, Dresden Leipzig şi Erfurt plănuiesc să intre în grevă de la 2 dimineaţa până marţi la 8 seara în contextul în care sindicatul cere salarii mai mari.

„Pentru că angajatorii nu au arătat niciun fel de deschidere spre a face o ofertă mai bună, extinderea grevei de avertisment a devenit neesară”, a transmis Ute Kittel, membru în board-ul sindicatului.

Lufthansa, cel mai mare operator aerian din Germania, transmite că numărul de zboruri anulate transmis nu include şi zborurile din Munchen, ceea ce înseamnă că numărul va creşte exponenţial.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
zboruri,
angajati,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.