Privatizarea Oltchim. Diaconescu: Am dublat valoarea ofertei şi aduc un investitor străin

Postat la 20 septembrie 2012 24 afişări

Preşedintele PP-DD, Dan Diaconescu, a declarat joi că a dublat valoarea ofertei pentru preluarea Oltchim şi că îi pregăteşte o surpriză premierului Victor Ponta, aducând un investitor străin la combinatul din Râmnicu Vâlcea.

"Am dublat oferta pentru Oltchim, dar caietul de sarcini îmi interzice să divulg valoarea. Îi pregătesc o surpriză premierului Ponta, căruia îi urez un sincer «La mulţi ani» (Ponta împlineşte joi 40 de ani, n.r.) şi aduc un investitor străin", a afirmat Diaconescu la intrarea în sediul Ministerului Economiei, unde vor fi depuse ofertele pentru preluarea Oltchim.

Virgiliu Băncilă, preşedintele executiv al SCR Group, controlat de omul de afaceri Ştefan Vuza, a declarat că grupul a depus două oferte pentru Oltchim, ambele îmbunătăţite.

Una dintre oferte vizează combinatul, iar cealaltă creanţele, a spus Băncilă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Privatizarea,
Oltchim,
Diaconescu,
investitor
/actualitate/privatizarea-oltchim-diaconescu-am-dublat-valoarea-ofertei-si-aduc-un-investitor-strain-10100179
10100179
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.