Privatizarea CFR Marfă, întreruptă. Strategia nu a primit avizul CSAT

Postat la 03 octombrie 2012 12 afişări

Procedura de vânzare a CFR Marfă este întreruptă şi nu va putea fi finalizată până la sfârşitul anului întrucât strategia de privatizare nu a primit avizul CSAT, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, Horaţiu Buzatu, secretarul general adjunct al Ministerului Transporturilor.

Buzatu a arătat că ministrul Transporturilor s-a prezentat la ultima şedinţă CSAT cu proiectul de hotărâre de guvern pentru aprobarea strategiei de privatizare a CFR Marfă, dar nu a primit avizul necesar. Proiectul avea avizul ministerele Finanţelor, al Administraţiei şi Internelor, al Apărării Naţionale, al Justiţiei şi al Consiliului Concurenţei. "Ultimul aviz trebuia să sosească din partea CSAT (...) Ne-a venit un comunicat de presă în care am fost informaţi că membrii CSAT au fost informaţi", a spus Buzatu, menţionând că din punctul de vedere al ministerului ar fi fost foarte important să afle ce reproşuri există "la concret" din partea CSAT.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
privatizare,
cfr marfa,
csat,
strategie
/actualitate/privatizarea-cfr-marfa-intrerupta-strategia-nu-a-primit-avizul-csat-10156240
10156240
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.