Prinţul Andrew, surprins în timp ce i se făcea un masaj la picioare, la reşedinţa lui Epstein, miliardarul care s-a sinucis în închisoare

Postat la 23 august 2019 55 afişări

Prinţul Andrew al Marii Britanii a fost surprins în timp ce "două tinere rusoaice elegante îi făceau masaj la picioare" în reşedinţa din New York a miliardarului american Jeffrey Epstein, care, recent, s-a sinucis în închisoare, în timp ce era anchetat pentru trafic de minori, potrivit The Guardian.

Prinţul Andrew, surprins în timp ce i se făcea un masaj la picioare, la reşedinţa lui Epstein, miliardarul care s-a sinucis în închisoare

Informaţia apare într-un e-mail trimis în 2013 de celebrul agent literar american John Brockman scriitorului Evgheni Morozov, mesajul fiind publicat joi de The New Republic.

În articolul din The New Republic, Morozov a explicat că este pe punctul de a întrerupe legăturile cu Brockman, pentru că agentul literar nu a făcut publice legăturile sale cu Epstein. În acest context a dat ca exemplu acest e-mail din 2013, în care Brockman îi povestea despre o vizită făcută de el la apartamentul newyorkez al lui Epstein, prilej cu care şi-a dat seama că acolo se afla şi prinţul Andrew.

În acel mesaj, Brockman nota că fotografii ale prinţului Andrew şi Jeffrey Epstein apăreau la puţin timp după în publicaţia The Post, sub titlul "The Prince and the Perv" (Prinţul şi Perversul).

Mesajul a fost redactat la trei ani după ce prinţul Andrew, care a negat vehement orice implicare a sa în infracţiunile de care era acuzat miliardarul, fusese fotografiat plimbându-se prin New York alături de Epstein.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
timp,
miliardar,
inchisoare,
masaj,
picioare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.