Principesa Margareta, mesaj de Crăciun pentru români: "Ne lipseşte reflexul de a respecta legea"/ Cum arată bradul şi masa de Crăciun a Familiei Regale

Postat la 24 decembrie 2016 832 afişări

Principesa Margareta, mesaj de Crăciun pentru români: "Ne lipseşte reflexul de a respecta legea"/ Cum arată bradul şi masa de Crăciun a Familiei Regale

Principesa Margareta urează "Crăciun Fericit" românilor de pretutindeni, amintind că anul 2016 a stat sub semnul celor 150 de ani de istorie modernă a ţării, a fost un an al durerii în care românii s-au despărţit de Regina Ana, dar şi anul în care Regele Mihai a împlinit 95 de ani.

Principesa Margareta aminteşte în mesajul adresat românilor de Crăciun despre semnificaţiile importante, emoţii profunde, tristeţea şi bucuria anului 206. Anul 2016 a stat sub semnul celor 150 de ani de istorie modernă a ţării, a fost un an al durerii în care românii s-au despărţit de Regina Ana, dar şi anul în care Regele Mihai şi-a sărbătorit aniversarea de 95 de ani.

"Societatea noastră dovedeşte conştiinţă şi intransigenţă, doreşte informaţie şi dă dovadă de spirit civic. Autoritatea politică este chemată să dea examene de competenţă şi de etică. Ne lipseşte încă reflexul de a respecta legea, fără să ne oblige cineva, şi nu ne exercităm încă, în plan public, cu răspundere şi patriotism", adaugă Principesa Margareta în mesajul de Crăciun.

Prezentăm mesajul integral al Cutodelului Coroanei române de Crăciun:

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.