Principele Radu: Familia regala e foarte afectata de criza

Postat la 03 iulie 2010 13 afişări

Principele Radu afirma ca familia regala a fost foarte afectata de criza economica, fiind nevoita sa renunte la mai multi colaboratori si sa intarzie unele proiecte, precum cel de renovare a Castelului Savarsin, unde de doi ani schelele stau pe imobil din cauza lipsei banilor.

Principele Radu a discutat cu jurnalistii din Arad intr-un mall din oras, unde a fost in vizita cu principesa Margareta. Solicitat de ziaristi sa comenteze pe marginea crizei economice, principele Radu a spus că inclusiv Casa Regala a fost foarte afectata.

"Familia regala, si ca entitate institutionala, si ca familie, trăieste aici, unde are toate legaturile economice, culturale, spirituale cu tara. Din momentul inceperii crizei, a fost afectata economic propriu-zis, pentru ca exista surse de venit ale familiei pe teritoriul Romaniei, cum ar fi padurile de la Savarsin sau de la Sinaia, legaturi cu anumite companii comerciale de diverse feluri. Afectarea este enorma, am redus la un sfert numarul colaboratorilor, angajamentele noastre se fac cu mai multa masura", a spus el.

Citiţi cum a afectat criza casa regala din Romania pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/principele-radu-familia-regala-e-foarte-afectata-de-criza-6484678
6484678
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.