Primul serviciu de car sharing din România cu maşini exclusiv electrice s-a lansat la Iaşi

Postat la 11 septembrie 2017 129 afişări

CASA AUTO a anunţat astăzi la Iaşi primul serviciu de car sharing din România, care va utiliza exclusiv vehicule electrice. CASA AUTO este parte a Grupului Tester, unul dintre cele mai importante grupuri de companii din judeţul Iaşi, distribuitor pentru 10 mărci auto, deţinător al mai multor clădiri de birouri de clasă A şi al unui parc logistic.

Primul serviciu de car sharing din România cu maşini exclusiv electrice s-a lansat la Iaşi

Flota de maşini electrice va fi distribuită în întregul ora. După ce se vor înregistra pe site-ul companiei, utilizatorii vor putea închiria maşinile de la unul dintre cele 5 puncte de încărcare şi le vor folosi atât timp cât au nevoie, autonomia fiind undeva între între 120 si 300 de km.

CABY dezvoltă propria reţea de staţii de încărcare a maşinilor în parteneriat cu E.ON, care „a demarat un program internaţional de mobilitate alternativă ce vizează realizarea unei reţele pan-europene de staţii de încărcare. Două dintre aceste staţii de încărcare sunt găzduite de Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iasi,
exclusiv,
romania,
serviciu,
masini,
lansare,
auto,
casa,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.