OLX dezactivează anunţurile de vânzare a voucherelor acordate de Primăria Capitalei pentru achiziţionarea de biciclete

Autor: Florin Casota Postat la 11 septembrie 2017 145 afişări

În urma anunţurilor de vânzare apărute pe OLX a voucherelor de 500 de lei acordate de Primăria Capitalei pentru achiziţionarea de biciclete, OLX a decis să dezactiveze toate anunţurile care fac referire la acest subiect.

OLX dezactivează anunţurile de vânzare a voucherelor acordate de Primăria Capitalei pentru achiziţionarea de biciclete

“Regulamentul de acordare al voucherelor arată că acestea sunt nominale şi netransmisibile, drept pentru care am hotărât imediat ce am luat la cunoştinţă de această situaţie să dezactivăm toate anunţurile care vindeau tichetele oferite de Primăria Capitalei”, a declarat Răzvan Acsente, Head of Marketing OLX Group România.

Referitor la această situaţie, OLX va ţine în continuare sub observaţie anunţurile care vând voucherele pentru achiziţionarea de biciclete, astfel încât să evite şi să rezolve tentativele de fraudă.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.