Primul PORTRET OFICIAL al cuplului regal britanic împreună cu bebeluşul George

Postat la 20 august 2013 62 afişări

Familia regală a Marii Britanii a făcut public primul portret oficial care îl include şi pe prinţul George, alături de ducesa de Cambridge, prinţul William, dar şi de cei doi câini ai familiei, fotografia fiind făcută chiar de tatăl lui Kate, Michael Middleton.

Primul PORTRET OFICIAL al cuplului regal britanic împreună cu bebeluşul George

 Cele două fotografii au fost făcute pe grădina din spate a reşedinţei Middleton, în Berkshire, şi îi înfăţişează pe prinţul William şi pe ducesa Catherine zâmbind, iar în braţele acesteia pe micul prinţ George, scrie dailymail.co.uk.

Deşi fermecătoare, fotografiile sunt slabe din punct de vedere calitativ şi nu prezintă acelaşi nivel de solemnitate caracteristic fotografiilor oficiale precedente ale casei regale, sunt de părere experţii. În plus, imaginile încalcă şi o regulă de bază din fotografie, fiind făcute în lumină.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/primul-portret-oficial-al-cuplului-regal-britanic-impreuna-cu-bebelusul-george-11261505
11261505
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.