Primii politicieni la vot: Ion Iliescu, Crin Antonescu, Ioan Rus

Postat la 29 iulie 2012 11 afişări

Fostul preşedinte Ion Iliescu a votat, duminică dimineaţă, la Liceul "Jean Monnet" din Capitală, unde s-a întâlnit cu Dana Năstase, soţia fostului premier Adrian Năstase, transmite Mediafax.

"Deşi votul e secret am votat «Da», pentru necesitatea limpezirii lucrurilor în ţară. Am decis să mergem pe răcoare, de dimineaţă. Opţiunea era clară. Să se limpezească apele, să avem un climat mai firesc, mai normal. Să vedem dacă merg la partid. Nu sunt nerăbdător. O să aştept cu seninătate şi interes să văd cum se exprimă cetăţenii", a declarat Ion Iliescu.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Ioan Rus, a votat la Colegiul "Gheorghe Lazăr" din Capitală. "Dreptul la vot este unul asigurat prin Constituţie, în consecinţă mi-am valorizat acest drept cu speranţa că lucurile se vor aşeza pe un făgaş normal, pentru a scăpa de scandalul continuu care de ani de zile domină viaţa politică din ţară", a afirmat Rus.

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, şi-a exercitat dreptul de vot, duminică dimineaţă, la Şcoala nr. 73 din Bucureşti, el spunând că speră că va fi "o prezenţă decisivă" la referendum. Întrebat dacă are un mesaj pentru preşedintele suspendat, Traian Băsescu, Antonescu a răspuns: "Cetăţene, votează! Este un mesaj pe care l-am transmis şi în timpul campaniei şi îl transmit şi astăzi pentru toţi cetăţenii români, deci inclusiv pentru domnul Traian Băsescu".

Întrebat dacă are emoţii, Antonescu a răspuns: "Oarecum, emoţii normale pentru o fiinţă vie".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politica,
referendum,
Iliescu,
Antonescu,
Basescu,
Ioan Rus,
vot
/actualitate/primii-politicieni-la-vot-ion-iliescu-crin-antonescu-ioan-rus-9908004
9908004
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.