Primele declaraţii făcute de firma care deţine staţia GPL din Crevedia, prima reacţie după explozii

Postat la 28 august 2023 98 afişări

Primele declaraţii făcute de firma care deţine staţia GPL din Crevedia, prima reacţie după explozii

„Încercaţi de nespusă mâhnire, înţelegem devastaţi încercarea extremă prin care trec atât de multe familii”, transmite Flagas SRL, firma care deţine staţia GPL din Crevedia, unde au avut loc explozii.

„Urmare a tragediei cauzate prin incendiul din localitatea Crevedia, în reprezentarea societăţii Flagas SRL ne găsim cu prioritate preocupaţi în aceste zile de situaţia victimelor şi a tuturor persoanelor care au avut şi au de suferit în orice mod din pricina acestui accident. La nivelul companiei şi la nivel personal, ca administratori ai acesteia, căutăm sa identificăm cu rapiditate şi eficienţă soluţii concrete care să sprijine persoanele în suferinţă şi efortul autorităţilor, şi care să completeze mobilizarea impresionantă şi angajamentul pe care deja mulţi oameni de bună credinţă le-au dovedit fără ezitare. Încercaţi de nespusă mâhnire, înţelegem devastaţi încercarea extremă prin care trec atât de multe familii şi sperăm să nu fim descalificaţi în străduinţa asumată de a o alina”, potrivit comunicatului de presă.

Conducerea firmei menţionează că „vor fi rare şi reţinute” comunicările administratorilor.

„În contextul dat şi din respectul datorat îndeosebi celor direct afectaţi de această nenorocire, comunicările noastre vor fi rare şi reţinute, inclusiv procedurile penale deja iniţiate impunându-ne, chiar dacă astăzi nu la nivel formal, o astfel de conduită”, se menţionează în finalul comunicatului.

Două explozii au avut loc sâmbătă la staţia GPL din Crevedia. Doi oameni - soţ şi soţie - au murit. Au fost în total 58 de victime, dintre care 43 sunt angajaţi ai Ministerului de Interne - pompieri, poliţişti şi jandarmi care au acţionat la faţa locului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
explozii,
firma,
gpl,
detinere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.