Primarul unei comune, metodă inedită de a găsi un medic de familie pentru localnici

Postat la 08 februarie 2019 75 afişări

Primarul comunei Micfalău, din judeţul Covasna, a postat pe facebook faptul că în comună este nevoie de un medic de familie, iar pentru doctorii care vor să se înscrie este asigurată chiar şi o locuinţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarul unei comune, metodă inedită de a găsi un medic de familie pentru localnici

Potrivit anunţului postat pe facebook de Ferenc Demeter, primar al comunei Micfalău, din judeţul Covasna, se caută „disperat” un medic de familie.

„Bună ziua! Sunt primarul comunei Micfalău, judeţul Covasna. Căutăm disperat un medic de familie împreună cu o altă comună. Oferim: Locuintă de serviciu (2 camere, bucătărie, baie)”, se arată în anunţul primarului Ferenc Demeter.

Acesta adaugă că medicul de familie va acoperi comunele Micfalău şi Malnaş.

„Comuna Micfalău are 1800 de locuitori. La 4 km de comună este situată comuna Malnaş, cu 1000 de locuitori, fără medic de familie. În comună avem asistenţi medicali care pot lucra în cabinet. Cooperăm foarte bine cu comuna Malnaş. Într-una din comune poate să fie şi punct de lucru. Există farmacie. Zonă frumoasă cu ape minerale, oameni deschişi şi primitori. Aveţi toată susţinerea primăriei”, se mai arată în anunţul de pe facebook.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
familie,
medic,
primar,
comune

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.