Primarul Iaşului către Dăncilă: Sper că aţi venit şi pentru a vă lua adio de la votul ieşenilor

Postat la 14 august 2019 2466 afişări

Primarul Chirica a publicat pe Facebook un mesaj adresat Vioricăi Dăncilă în care face referire la vizita anunţată de premier, la sfârşitul săptămânii, la Iaşi. El o numeşte „premier cu zero realizări" şi speră că Dăncilă va fi prezentă în oraş pentru a-şi „lua adio de la votul ieşenilor”.

Primarul Iaşului către Dăncilă: Sper că aţi venit şi pentru a vă lua adio de la votul ieşenilor

Mihai Chirica a publicat miercuri pe contul său de Facebook o scrisoare către premierul României, intitulată „Câteva întrebări <ciudate> pentru doamna prim-ministru Viorica Vasilica Dăncilă", în contextul în care Dăncilă este aşteptată vineri la Iaşi.

În text, edilul o numeşte pe Viorica Dăncilă un „premier cu zero realizări", îşi exprimă speranţa că vine în oraş pentru a-şi „lua adio de la votul ieşenilor” şi îi cere socoteală pentru promisiunile făcute de-a lungul timpului.

„Nu cunosc exact scopul principal al vizitei domniei voastre în Capitala Moldovei, dar sper că aţi venit şi pentru a vă lua adio de la votul ieşenilor şi al modovenilor, în general. Cu paşi repezi, mandatul de premier se îndreaptă spre un final falimentar. Lăsaţi în urmă un Iaşi şi o Moldovă de care v-aţi bătut permanent joc", a scris Mihai Chirica.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iasi,
vot,
primar,
venit,
premier,
facebook

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.