Primăria Oradea vrea să investească 7,7 mil. euro într-un centru de antreprenoriat

Postat la 30 ianuarie 2018 137 afişări

Primăria Oradea în parteneriat cu Agenţia de Dezvoltare Durabilă a judeţului Bihor, primăria Hajdúböszörmény din Ungaria şi Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor au în plan un proiect de investiţii de aproximativ 7,7 mil. euro, pentru construirea unui centru de antreprenoriat.

Primăria Oradea vrea să investească 7,7 mil. euro într-un centru de antreprenoriat

Construirea centrului de antreprenoriat piaţa Cetate în municipiul Oradea face parte din proiectul ’’Îmbunătăţirea ocupării forţei de muncă în judeţul Bihor, Oradea şi Hajdúböszörmény prin dezvoltarea infrastructurilor cu potenţial local’’, proiect care va fi depus pe axa de finanţare Programul Interreg V-A România-Ungaria 2014-2020. Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 7,7 milioane de euro, din care aproximativ 6,5 milioane de euro revin municipiului Oradea.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.