Primăria Capitalei anunţă că Arena Naţională devine adăpost în timpul pandemiei de coronavirus

Autor: Diana Grigore Postat la 27 martie 2020 112 afişări

Primăria Capitalei anunţă că Arena Naţională devine adăpost în timpul pandemiei de coronavirus

Primăria Capitalei a anunţat, vineri, că Arena Naţională îi va adăposti pe operatorii serviciului telefonic TELVERDE COVID-19. Un număr de 200 de persoane vor lucra, în patru ture, în spaţiul amenajat în incinta Arenei Naţionale.

Arena Naţională devine adăpost pe timpul pandemiei de coronavirus, iar aproximativ 200 de operatori ai serviciului telefonic TELVERDE pentru COVID-19 lucrează în acest moment din incinta Arenei, a anunţat primarul general Gabriela Firea.

„Arena Naţională, utilă în timpul pandemiei! Venim din nou în sprijinul cetăţenilor şi prin suportul logistic oferit instituţiilor din prima linie. Astfel, serviciul telefonic TELVERDE COVID-19 al Ministerului Sănătăţii funcţionează în prezent într-un spaţiu de peste 500 mp, pus la dispoziţie de Primăria Capitalei. Operatorii acestui serviciu au fost relocati în cadrul Arenei Naţionale, Sălile Media Working 1 şi Media Working 2. Aici beneficiază de infrastructură tehnică, materiale necesare pentru bună desfăşurare a activităţii, utilităţi, servicii de curăţenie, parcare, dar şi de un autobuz STB dedicat preluării angajaţilor Ministerului Sănătăţii, pe rută Piaţa Unirii - Arena Naţională”, se arată în postarea de pe Facebook a Gabrielei Firea.

Potrivit primarului general, locaţia este utilizată de aproximativ 200 persoane, organizaţi în patru ture (24/7), coordonate de Institutul Naţional de Sănătate Publică.

În România au fost confirmate 1.292 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19, în ultimele 24 de ore fiind diagnosticate 263 de cazuri noi. Au murit 24 de persoane, iar 115 au fost vindecate şi externate, potrivit raportului de vineri al Grupului de Comunicare Strategică (GCS).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
firea,
arena naţională,
coronavirus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.