Primar PSD, dezamăgit de proiectul de buget: E cel mai slab din istoria României. Intrăm în faliment

Postat la 14 februarie 2019 68 afişări

Primarul oraşului Cavnic, Vladimir Petruţ (PSD), face apel la parlamentarii puterii să nu voteze proiectul de buget, pe care îl consideră „cel mai slab din istoria României”, avertizând că primăria pe care o conduce ar putea intra în faliment, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primar PSD, dezamăgit de proiectul de buget: E cel mai slab din istoria României. Intrăm în faliment

„Este cel mai slab buget din istoria României iar cei care l-au întocmit sunt în afara subiectului. Fac apel la parlamentarii puterii să nu voteze proiectul bugetului de stat pe 2019 pentru că este unul dezastruos, care va afecta toată populaţia, ar trebui să aibă loc discuţii punctuale, serioase şi să se găsească soluţii la probleme, pentru că în programul de guvernare scrie că se va asigura bunăstare pentru toată lumea, nu pentru o parte da şi pentru o parte nu. Parlamentarii vor veni în teritoriu şi vor da socoteală oamenilor. Este dezastru, nu ne-a consultat nimeni. Cu siguranţă riscăm să intrăm în incapacitate de plată, în faliment. Nu am mai fost niciodată într-o astfel de situaţie, nu ne-am putut gândi că o să ajungem astfel. E tragic”, a spus Petruţ.

Potrivit acestuia, în proiectul de buget pe 2019 este o mare greşeală care va duce la blocarea administraţiilor locale, în condiţiile în care cei de la Guvern au luat o estimare a încasărilor la bugetele locale pe anul trecut, la care au adăugat o estimare în plus de 8%.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
buget,
proiect,
faliment,
istorie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.