Prima macelarie de lux din Bucuresti. De unde poti cumpara carne de vita cu 1.700 de lei pentru un kilogram?

Postat la 05 iulie 2011 1266 afişări

Hugo Desnoyer, cunoscut in Franta drept "macelarul pentru staruri", furnizor al Palatului Elysée si al celor mai mari restaurante din Paris a deschis la Bucuresti o macelarie impreuna cu Cristian Preotu, General Manager al lantului de delicaterii Le Manoir. Macelaria Le Boucherie Francaise, prima de acest gen in Bucuresti, a fost deschisa cu o investitie de 150.000 de euro si asteapta in primul an o cifra de afaceri de 500.000 de euro.

De aici poti cumpara, alaturi de vinuri exclusiviste si branzeturi frantuzesti, specialitati de carne precum vita Aubrac, ce provine de la vite crescute pe muntele Aubrac situat la o altitudine de peste 1000 m, hranite cu cereale si iarba, vita Limousine, cea mai savuroasa carne frantuzeasca dar si pui De Bresse si de Patis, considerati cei mai buni pui din lume, crescuti cu cereale si ceaiuri pentru digestie.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
macelarie,
Bucuresti,
carne,
/actualitate/prima-macelarie-de-lux-din-bucuresti-de-unde-poti-cumpara-carne-de-vita-cu-1-700-de-lei-pentru-un-kilogram-8443764
8443764
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.