Prima fotografie cu smartphone-ul Samsung Galaxy S4

Autor: Radu Racu Postat la 05 martie 2013 19 afişări

Blogul SamMobile a publicat o imagine cu un model de telefon Samsung despre care susţine că reprezintă noua generaţie a smartphone-ului Galaxy S, care a propulsat producătorul sud-coreean în poziţia de lider la volumul de vânzări, peste americanii de la Apple, care au inventat practic piaţa, scrie Business Insider.

Blogul SamMobile a publicat o imagine cu un model de telefon Samsung despre care susţine că reprezintă noua generaţie a smartphone-ului Galaxy S, care a propulsat producătorul sud-coreean în poziţia de lider la volumul de vânzări, peste americanii de la Apple, care au inventat practic piaţa, scrie Business Insider. Bloggerii de la SamMobile susţin că deţin fotografia de la o sursă din interiorul Samsung. Principala modificare faţă de generaţia anterioară este lipsa oricărui buton pe partea din faţă a telefonului.

Sursa: Ziarul Financiar

 

Samsung Galxy S4 este aşteptat în primăvară.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Samsung Galaxy S4,
smartphone
/actualitate/prima-fotografie-cu-smartphone-ul-samsung-galaxy-s4-10639561
10639561
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.