Prima declaraţie a lui Liviu Dragnea despre desfiinţare a Pilonului II

Postat la 21 mai 2018 161 afişări

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni că nu există nicio decizie în Guvern, partid sau Coaliţie privind desfiinţarea Pilonului II de pensii, aşa cum au apărut informaţii în spaţiul public.

Prima declaraţie a lui Liviu Dragnea despre desfiinţare a Pilonului II

"O guvernare se exercită în baza unui program. Obiectivele asumate sunt: că în urmatoarea perioadă Ministerul Muncii să finalizeze o analiză riguroasă a datelor financiare pentru a se putea prezenta cetăţenilor informaţiile financiare referioare la nivelul de pensie pe care îl va avea un cetătean român pentru pilonul unui şi II. Al doilea este ca cetăţeanul român informat să aibă posibilitatea să opteze unde crede ca e mai bine, la pilonul I sau II, sau ambele. Nu este nici decizie adoptată în guvern, partid, coaliţie să cuprindă, nu s-a discutat, nu se discută şi nu vom adopta o decizie care să ducă la desfiinţarea Pilonului II de pensie.

Rog cu mare respect să nu se rostogolească informaţii mincinoase", a declarat preşedintele PSD Liviu Dragnea.

 

Preşedintele social democrat spune că nu este exclusă suspendarea contribuţiilor, dacă analiza va arăta necesitatea.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.